logo

Ton Mensink
Psychosomatisch Fysiotherapeut - Deventer/Diepenveen

Over mij

Ik ben fysiotherapeut sinds 1979 en psychosomatisch fysiotherapeut sinds 1990. Sinds september 2013 ook Runningtherapeut. Lid van het SOLKNET. Sinds 1 augustus 2018 ben ik met pensioen.

Als lid van het KNGF (Koninklijk genootschap voor Fysiotherapie) sta ik tot 31 dec.2018 geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het KNGF van Algemeen Practicus en het Deelregister Psychosomatische Fysiotherapie.

Sinds mei 2003 ben ik werkzaam geweest in De Spil, paramedisch centrum in Diepenveen.

Dit was mijn kamer in de Spil waar ik cliënten ontving en behandelde.

Ik ben nog steeds BIG-geregistreerd onder nr. 39034471104 en zal dat voorlopig ook blijven.Van 1982 tot juni 2007 heb ik gewerkt in Kastanjehof, later Via Reva, nu Klimmendaal, Centrum voor Revalidatie, in Apeldoorn en Zutphen.
Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren ontspanningscursussen en diverse workshops gegeven over ontspanning, energiebeheersing, tillen en het leveren van krachtsinspanning.
Als docent communicatieve massage heb ik een bijdrage geleverd aan de workshop Lichaamsbewustwording van de Stichting Flow. Ook heb ik enkele cursussen Communicatieve Massage voor Fysiotherapeuten gegeven in De Spil te Diepenveen en op locatie workshops Communicatieve Massage aan Psychosomatische Oefentherapeuten.

Ik heb veel ervaring met het behandelen van cliënten met chronische nek- en/of rugpijn, whiplashklachten, chronische vermoeidheid, SOLK (Somatisch On(voldoende)verklaarde Lichamelijke Klachten), stress- en spanningsklachten, hyperventilatie, depressieve en angstklachten,
Maar ook cliënten die: moeite hebben om het denken stop te zetten, moeilijk zichzelf aandacht kunnen geven door de hectiek van alledag, niet lekker in hun vel zitten, moeilijk met hun emoties kunnen omgaan en dat lijfelijk voelen of letterlijk en figuurlijk hun benen er niet onder hebben.

Wie ik ben

Ik ben Ton Mensink, fysiotherapeut sinds 1979, psychosomatisch fysiotherapeut sinds 1990 en lid van het SOLKNET. Sinds 1 augustus 2018 ben ik met pensioen.

➥ Lees meer over mij

Gratis ontspannings CD

➥ Download gratis!

Laatste nieuws

Sinds 1 augustus 2018 geniet ik van mijn pensioen. Mijn blog heb ik de afgelopen jaren niet goed kunnen bijhouden door drukke werkzaamheden. In 2019 ga ik bekijken wat ik de komende jaren ga doen. Mijn CD blijft online en gratis te downloaden.

➥ Ga naar mijn blog