logo

Ton Mensink
Gepensioneerd Psychosomatisch Fysiotherapeut - Deventer/Diepenveen

Gratis downloads

Je kunt de nummers apart downloaden maar ze ook samen op een CD zetten. De voorzijde van het originele hoesje kun je dan ook downloaden. De CD is vrijgegeven voor gebruik. Ik wens je er veel plezier mee.

Mocht het downloaden niet lukken en je wilt wel een CD met de 4 nummers, mag je me mailen:


Voor 5 euro, incl. verzendkosten stuur ik je een exemplaar. Heb je liever begeleiding bij het gebruik van de CD en persoonlijke hulp bij ontspanning, dan kun je een afspraak met me maken.

klik hier en download:
Deel 1 Introductie ontspanningsoefeningen (opent direct, klik met rechtermuisknop > klik op opslaan als om het MP3-bestand op te slaan)


klik hier en download:
Deel 2 Ontspanning via aanspannen en ontspannen (opent direct, klik met rechtermuisknop > klik op opslaan als om het MP3-bestand op te slaan)


klik hier en download:
Deel 3 Ontspanning via autogene training met muziek (opent direct, klik met rechtermuisknop > klik op opslaan als om het MP3-bestand op te slaan)


klik hier en download:
Deel 4 Ontspanningsmuziek (opent direct, klik met rechtermuisknop > klik op opslaan als om het MP3-bestand op te slaan)


klik hier en download:
Bijbehorende hoesje

Gratis ontspannings CD

➥ Download gratis!

Laatste nieuws

Sinds 1 augustus 2018 geniet ik van mijn pensioen. Mijn blog heb ik de afgelopen jaren niet goed kunnen bijhouden door drukke werkzaamheden. In 2019 ga ik bekijken wat ik de komende jaren ga doen. Mijn CD blijft online en gratis te downloaden.

➥ Ga naar mijn blog